Egyensúly - Béke - Felszabadulás - Tapasztalás - Belső Műhely

A női minőség holdszerűen láthatatlan, a hold ösvénye nehezen észlelhető, csak ritkán mutatkozik meg teljesen , ezüstös energiája mindenre hatással van. Csöndes utakon, megérzéseken, elhivatottságon, álmokon és csöndességen keresztül közelít a szívéhez, és mikor a válasz közelébe ér, ha fájdalmas is, annyira tele van szeretettel , békével, nyugalommal, hogy le tud mondani a válaszról....feloldódik benne minden félelem és felszabadítja Önmagát!

Folytatjuk a Belső Műhelyt, ami most egy 9 alkalmas sorozatból fog állni. A bennünk élő Istennők után most minden alkalommal egy új témakörbe helyezkedünk bele, és meditációval, relaxációval, mantrákkal , tánccal és jógával lényegülünk át.
Ez olyan lehetőség számodra, melyben kicsit jobban elmélyülhetsz egy bizonyos területen, hogy hol tartasz, és mi az amin szívesen változtatnál, hogy hétköznapjaidat felszabadultabban és tudatosabban élhesd meg. Ezt felfoghatod egy utazásnak is, amit a valóság színpadán kamatoztatsz majd.
A meditációk abban segítenek, hogy a változásban a döntést az igazság vezesse és ne a félelmed.
Várlak szeretettel a körbe, ha kíváncsi és bátor vagy ahhoz, hogy szembenézni az akadályokkal, akkor a végeredmény egy harmónikus,egészséges, élettel teli, vidám NŐ lesz!

Megengedem magamnak ebben az életben…, hogy mögé merjek nézni a bennem megjelenő félelmeimnek, engedem a tudatosságomat kibontakozni, és ezzel segítem magamat saját korlátaim, régi hitrendszereim alól felszabadítani, engedem hogy egy teljesebb életet élhessek!
‹ Vissza a foglalkozásokhoz