Földanya kristályai

A közvetlen beszélgetés, kommunikáció által olyan információkat kaphatsz a kristályokról, amelyek az interneten és könyvekben nem feltétlenül megtalálhatóak,valamint az előadó személyes tapasztalatait tükrözik a kristályok kevésbé ismert oldaláról. Választ kaphatsz olyan kérdésekre a kristályokkal kapcsolatosan, amelyekre régóta keresed a feleletet.

Tovább ›
Női Ősi ritmusok, táncmeditáció

Női Ősi - 5 Elem Tánc és Mozgás Meditáció, Ősi ritmusok és mozdulatok világában

Várunk Benneteket mély befogadással és szeretettel, a szakrális nőiség ősi útján. Tudatos figyelemmel és könnyed játékossággal merülünk le a legmélyebb minőségek forrásához.

Tovább ›
Meseterápia

Jung az anya három aspektusát nevezi meg. Az első a parttalan jóság, a tiszta szeretet, a kedvesség megnyilvánulása. A második a féktelen indulatok, a düh, a harag othona. A harmadik pedig alvilági homály, ami oly rettenetes a férfiak és a gyerekek számára, hogy szorongással tölti el őket.

Tovább ›
Hangtálmeditáció

Egy órás hangfürdő a relaxáció és feltöltődés jegyében. A hangtálak rezgéseivel harmonizáljuk az energiarendszerünket, áramlásokat indítunk el az elakadások helyén, hiányt pótolunk és többletet csökkentünk ott, ahol erre szükség van.

Tovább ›