Kranioszakrális terápia

Lágy finos érintéssel történik a gyógyítás. A kranioszakrális elnevezés a koponya (cranium) és a keresztcsont (os sacrum) latin elnevezéséből ered.

Az emberi test kranioszakrális rendszeréhez a koponya, az agy, a központi és perifériás idegrendszer, a gerincvelő, az agy- és gerincvelő folyadék, és a hozzá tartozó kötőszöveti hártyák és a keresztcsont tartozik.

A terápia lényege, hogy a kezelés során a terapeuta a gerincvelő-folyadék ritmikus pulzálására valamint a szövetek biodinamikai rendszerére ráhangolódva a kötőszöveteken keresztül feszültség mentesíti a kranioszakrális rendszert.

A kezelés célja a gerincvelő-folyadék akadálytalan áramlásának és ezáltal az idegrendszer zavartalan működésének a biztosítása, melynek végeredményeként a szervezet öngyógyító és önszabályzó erői maximális hatékonysággal tudnak működni.

Akkor egészséges a test, ha az energia egyenletesen áramlik nincs elakadás. Amint megjelenik egy betegség, nyaki-, hát-, vagy derékfájdalom, migrén, fülzugás, magas vérnyomás, emésztési problémák, stb. egyensúlytalanság lép fel a testben, és míg újra nem fognak a szövetfolyadékok zavartalanul áramlani, addig nem következik be a gyógyulás. Amint fellép az egyensúly akkor a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak.

60 perces kezelés ára 5000.-Ft
‹ Vissza a foglalkozásokhoz