Csakra Jóga

Olyan több alkalmas sorozatot indítok el, amikor is az egyensúlyi állapotunkat vizsgájuk, érzékeljük, tapasztaljuk, ízlelgetjük több oldalról 2 órás foglalkozások keretében. Itt lehetőséget kapunk egy belső utazásra Önmagunkba, ezt mozgás meditációval, jógával, és beszélgetéssel segítjük. A foglalkozások egymástól függetlenek, viszont mivel más-más témájúak, ezért más területen érintenek meg bennünket.

Ezek a témakörök lesznek ;
1) Biztonság
2) Kapcsolódás
3) Önérvényesítés
4) Szeretet
5) Kommunikáció
6) Intuició

Az első alkalommal a gyökér csakra lesz a fókuszban, és itt a téma a biztonság, önbizalom, és a szüleinktől kapott élet és a vele járó emlékek , érzések felvillanása. Ide tartozik a születés és halál gondolat köre. Megfigyelted-e már, hogy az élet előre haladtával a halál gondolata, milyen érzéseket vált ki belőled? pl. egy temetésen.? vagy egy élethelyzet befejezése alkalmával ? A halál gondolata jelenthet egy lezárást is az életedben, amikor egy szakasz lezárul, és egy másik indul... Ilyenkor egy részed "meghal".

Az alkalmakat úgy terveztem, hogy a jóga előtt szeretném ha erről a téma körről megosztanánk egymás között a tapasztalatainkat, ami után olyan jóga ászanákat veszünk, amik ezt a területet érintik, és vezetett relaxációval zárjuk az estét. .)
‹ Vissza a foglalkozásokhoz