A Bölcsesség melyik következő gyöngyszeme vár Rád?
Bach virágterápia
Tarot elemzés
Cranio Szakrális Terápia
Csakra jóga
Hatha jóga
Gerinc jóga
Belső műhely

Napfordulós Jógafesztivál!

A Margitszigeten a Hármas büfé mögött június 19-én!

A SUKHA jelentése, szerencse, harmónia, boldogság.

Tudom, hogy ezek a tulajdonságok nincsenek egymás nélkül, és azért választottam ezt a nevet, mert minden a vonzás törvényén alapul. A szerencse elért engem , és ezzel azokat is, akik ebben a morfogenetikus mezőben velem együtt jógáznak, relaxálnak, táncolnak, töltődnek, és hagyják, hogy ezeken az alkalmakon felbukkanó érzések a hétköznapjaikban megvalósításra találjanak.

A jóga az életemben egy igen gyakorlatias eszköz , ami abban segített, hogy folyamatosan tisztuljon a kép önmagammal és vágyaimmal kapcsolatban. Mivel az ászanákkal, testtartásokkal gyakorlunk, ezért fizikai testünkön keresztül lépünk kapcsolatba izom, hátfájdalmainkkal, esetleges betegségeinkkel, amik lenyomatok életünkből. Minden változik és változtatható, kérdés mennyire vagy bátor és kitartó ezekkel szembenézni.

Az egészséged, a gondolkodásmódod, és az egész életed a Te kezedben van akármennyire is nehéznek érzed néha, ezért változtatni is csak Te tudsz rajta. Gyere változzunk együtt, engedjük be ezt végtelen lehetőséget az életünkbe, hogy örüljünk , és legyünk büszkék arra amikké változunk!